Helios projekat

Stambeni prostor u kome živite vam više nikako ne prija! Guše vas zidovi, stolarija treba da se menja!? Nameštaj je dotrajao, a o svetlu da ne pričamo. Visi vam onaj nasleđeni luster od pre dvadeset, trideset godina!? I naravno treba vam mnogo novca da biste svoju ideju i želje sproveli u delo!?

Da li ste dobro razmislili šta sve treba da se promeni i šta moze da se promeni, pa da vam bude daleko prijatnije u vašem domu, a bez čega možete da živite u istom!?

Krečenje zidova, osim što predstavlja osnovnu higijenu može drastično promeniti ambijent u kome boravite. Vodite računa o tome kako i koliko boja kombinujete u prostoru. Imajte na umu da boje ozbiljno vizuelno smanjuju prostor. Bela boja iz tog razloga je uvek najidealnije rešenje. Ona ne može nikako ugroziti prostor, a jedina stvar koja u tom slučaju može da vam smeta je činjenica da ako je sve belo prostor postaje jednoličan i sterilan. Međutim, tako sveden prostor se uvek lako može oživeti nekim komadom nameštaja ili nekom lampom koji su efektni. Bitno je da slušate svoj ukus i da se osetite prijatno nakon bilo kakve promene koju napravite.

Dakle, ako ste rešili da za početak samo okrečite prostor i promenite taj stari luster tu vam možemo pomoći sa savetima vezanim za svetlo.

Trenutno je u toku ekspanzija i invazija led svetiljki. Slušajte svoj ukus, svoje oči, osećaj koji prostor i svetlo u vama budi. Nemojte po svaku cenu ugraditi gomilu led traka u skriveni plafon, zato što je to sad moderno. Sa četiri zidne lampe možete oplemeniti prostoriju od dvadesetak kvadrata i učiniti svoj prostor toplim prijatnim za boravak. Zidne lampe mogu napraviti efekat led traka koje se skrivaju u plafonu. U naše zidne lampe možete staviti led sijalice i dobiti prijatnije svetlo, a istovremeno možete štedeti električnu energiju. Svetlo nije identično ali poenta je ista: napraviti prijatno svetlo koje opušta i uz koje možete gledati tv, čitati, slušati muziku i zapravo raditi sve one stvari koje vas opuštaju u dnevnom boravku. Stan koji vidite na slikama oplemenjen je zidnim lampama koje prave atmosferu.

Zidne lampe su vam, dakle, za kreiranje dobrog osećaja, a ako vam treba svetlo koje ćete koristiti i za precizniji rad trebalo bi da ugradite i centralno svetlo, koje će vam dati ravnomerno svetlo koje je dovoljno jako i dovoljno ujednačeno da biste mogli da radite preciznije zadatke.

Tako da krečenjem i promenom svetla po stanu možete napraviti potpuno novo okruženje za boravak. Ne morate uložiti ogroman novac da ulepšate prostor. A za savet u vezi sa tim možete doći i kod nas. Ako ste neodlučni mi mozemo i da izađemo na teren i da vam donesemo i isprobamo ono što ste izabrali. Ako vam se ne svidi niste u obavezi da kupite bilo šta a možete dobiti predstavu o tome šta vam se sviđa a šta ne.